Integrama: GOGOŞARI UMPLUŢI (Integramă cu reţetă)
Reţetă apărută în Integrama Femeilor, nr. 201 / noiembrie 2019
Punem pe foc o oală cu 3 l de apă, un l ................ (1), 4 linguri sare ....................... (2), o cană de .................... (3), câteva ........................... (4), boabe de .................... (5) şi de .................... (5). Când dă în clocot opărim 3 minute 1 kg .................... (6) curăţaţi de cotoare şi seminţe. După ce se răcesc îi umplem cu boabe de ........................ (7) ................ (8) şi negri. Tăiem câteva .................. (9) şi punem rondelele capac gogoşarilor. Îi aşezăm în borcane, punem printre ei ...................... (10) de .................... (11) tăiată, boabe de piper şi umplem cu oţet. Strângem bine capacele şi sterilizăm, lăsând pe foc 10 minute din momentul când începe apa să fiarbă. Sunt foarte gustoşi şi forma de prezentare va fi pe placul tuturor celor reuniţi în jurul mesei. Poftă bună!
Punem pe foc o oală cu 3 l de apă, un l ................ (1), 4 linguri sare ....................... (2), o cană de .................... (3), câteva ........................... (4), boabe de .................... (5) şi de .................... (5). Când dă în clocot opărim 3 minute 1 kg .................... (6) curăţaţi de cotoare şi seminţe. După ce se răcesc îi umplem cu boabe de ........................ (7) ................ (8) şi negri. Tăiem câteva .................. (9) şi punem rondelele capac gogoşarilor. Îi aşezăm în borcane, punem printre ei ...................... (10) de .................... (11) tăiată, boabe de piper şi umplem cu oţet. Strângem bine capacele şi sterilizăm, lăsând pe foc 10 minute din momentul când începe apa să fiarbă. Sunt foarte gustoşi şi forma de prezentare va fi pe placul tuturor celor reuniţi în jurul mesei. Poftă bună!