Integrama: CONCURS (etapa II)... PE GUSTUL FIECĂRUIA
(Elixir PRESS)

- Mutaţi cursorul (mouse sau săgeţi) în zonele unde vreţi să scrieţi. Pătratul albastru închis va fi cel în care veţi scrie. Plus linia/respectiv coloana care îl conţine, şi care se va colora cu portocaliu
- Apăsaţi SPACE pentru a schimba între orizontal şi vertical
- Apăsaţi SALVEAZĂ pe măsură ce dezlegaţi, pentru a nu pierde ce aţi făcut pe parcurs
- La final, apăsaţi VERIFICĂ pentru a vedea dacă aţi dezlegat corect. Dacă ecranul "pulsează", înseamnă că aţi dezlegat corect! Dacă nu, veţi primi mesaj de "eroare".
Faceţi poză sau captură de ecran la integrama dezlegată şi trimiteţi-o pe FB, prin mesaj privat, lui "Elixir Press" sau pe pagina de concurs Elixir PRESS, până la ora 20.00!!!
În seara zilei de 29 mai 2020, pe pagina de concurs vor fi anunţaţi primii 3 dezlegători care s-au calificat pentru etapa III, din 01 iunie. Cei trei vor fi aleşi dintre cei 10 semifinalişti anunţaţi deja pe pagina de concurs, ieri. Doar cei 3 care se califică în FINALA de luni au şanse să se lupte pentru MARELE PREMIU, şi anume MEGAteancul de integrame!
TOŢI cei care trimit dezlegarea corectă, chiar şi după ora de închidere a ETAPEI I sau ETAPEI II au şanse de a câştiga celelalte premii puse în jos, la extragerea de la finalul etapei III, de luni, 1 iunie 2020!!!
Timpul tau: 00:00:00
Puncte: 0
Timpul tau: 00:00:00
Puncte: 0